Zbirke Zanimljive Srbije predstavljaju najpopularnije serije tekstova podeljenih po temama.

Zbirke tekstova Zanimljive Srbije:

Izleti po Srbiji

Kolekcija ideja i predloga za (uglavnom jednodnevne) izlete u Srbiji. Pojedine ideje smo i sami oprobali, dok su nam neki ostali za ubuduće. Trudimo se da izleti budu osmišljeni tako da budu isplativi i dostupni svakome. Za većinu je idealno da se okupi dovoljan broj ljudi da popuni jedan do dva automobila.

Pogledajte sve tekstove označene sa: Izleti po Srbiji

Pogled na Srbiju

Pogled na Srbiju predstavlja zbirku odabranih originalnih fotografija raznih lokacija i krajeva, uz kratak opis tog kraja i samih fotografija. Ovo je inače naša prva zbirka.

Pogledajte sve tekstove označene sa: Pogled na Srbiju

Plaže Srbije

U Srbiji postoje stotine peščanih i šljunkovitih plaža, a tu su i travnate i betonske na drugim mestima. Neke od ovih plaža su uređene, dok su neke potpuno prirodne. Neke se nalaze se u ili blizu većih gradova, a neke se nalaze „daleko od civilizacije“, i moguće im je pristupiti samo čamcem.

Pogledajte sve tekstove označene sa:

Leto u Srbiji

Nemate pare za skupa letovanja? Srbija nudi brojna mala, manje poznata letovališta, kako na svojim najvećim rekama, tako i u banjama i na jezerima. Takođe nudi i brojne mogućnosti za osvežavajuću dozu avanture.

Pogledajte sve tekstove označene sa: Leto u Srbiji

Jezera Srbije

U Srbiji postoji veliki broj manjih prirodnih i veštačkih jezera. Neka od njih su pogodna za kupanje, većina je pogodna za ribolov, a u okolini skoro svih njih je moguće opustiti se i uživati u prirodi.

Pogledajte sve tekstove označene sa: Jezera Srbije

Skriveno blago Srbije

Ideja ove zbirke je da se prikažu i promovišu manje poznata kulturna i prirodna blaga Srbije.

Pogledajte sve tekstove označene sa: